Відома українська співачка Оля Полякова висловилася з приводу того, звідки росіяни мають стільки ненависті до українців. Адже більшість із них ніколи не були в Україні та навіть не спілкувалися з нашими земляками.

Про ненависть росіян до українців Оля Полякова поспілкувалася із Дмитром Гордоном. В інтерв'ю вона зауважила, що в цій ситуації нічого дивного немає, адже росіян навчали ненависті 8 років.

Оля Полякова. Кадр: скрін з "Youtube"
Оля Полякова. Кадр: скрін з "Youtube"

Більше того, наші агресивні сусіди-окупанти виявилися чудовими учнями, адже впоралися з ненавистю на всі 100%.

Оля Полякова, фото: instagram.com/gordondmytro
Оля Полякова, фото: instagram.com/gordondmytro

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка також згадала трагічні події у Бучі, де російські окупанти закатували сотні мирних українців. Оля Полякова ледве стримує сльози, розповідаючи про це.

"Я дихати не могла кілька днів. Я сідала записувати інтерв'ю - у мене весь час текли сльози. Я не могла навіть сформулювати, що я хочу сказати. Це таке горе... І цього не можна ніколи простити. Але це треба зупинити. Я не знаю як, але вірю, що це скоро закінчиться. Це страшно. Їх навчили нас ненавидіти і вони нас ненавидять!", - каже співачка. Оля Полякова

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Вона переконана, що саме тому нам потрібно ще лютіше від них захищатися і якнайшвидше вигнати звідси.

"Вигнати з нашої землі просто геть! Назавжди!" , – емоційно каже співачка. І додає, що ніхто з її російських "друзів" не зателефонував у перші дні війни і не поцікавився, як вона почувається і чи взагалі жива. Винятком не став і Філіп Кіркоров, з яким Оля Полякова мала дружні стосунки до війни.

Нагадаємо, що Оля Полякова вляпалася перед виконанням гімну України: зникло все.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова поділилася з українками своїм секретом краси: "Через 2 місяці вас не впізнають сусіди".