Гуморист показав, як "чесна людина у світі" пролила світло, чи служив його син серед "вагенрівців".

Комік з "Кварталу 95" регулярно випускає смішні відео на російських політиків, підкреслюючи їхню недолугість, брехливість на лицемірство. Цього разу Юрій Великий показав, як вивертається "рот путіна" пєсков, на запитання про вагнерівців. Напередодні у ЗМІ оприлюднили про те, що син пєскова нібито служив у ПВК "Вагнер", однак потім стало зрозуміло, що це "служіння" було лише як фотосесія.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Великий показав, як викручується пєсков, хоча йому не звикати прибріхувати, що є в менталітеті кожного росіянина.

Спочатку він заявив, що синів у нього нема, а є доньки, а синів аж троє. Потім розповідав про те, як він не брав участь, а потім, що брав і він навіть його провідував у "сусідньому окопі".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У мене взагалі нема синів, а якщо точніше, то троє. А також дві чудові доньки, і якщо ви запитуєте, чи вони не були в СВО то так, вони не були в СВО.

Українцям подобається те, як висвітлює Великий ворожих пропагандистів. Вони завжди залишають багато вдячності для Юрія.

" Юрій Ви реально нереально Велікій", "Єдина людина, чиї жарти зараз дивлюся, Юрію, Ви неймовірно талановитий! Наш Українець! Кохаю ! Слава нашій Україні! Нашому народу! Не зламаєте нас", "Викручується, як каже наш народ, як глист у с…ці. Юрій, розкішна пародія, хоч піськов і сам пародія з гостєвого окопа. Аплодую Вам! Регочу! Скучила вже за Настюхой, йопта", - пишуть у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" не промовчав про Влада Яму, який втік у США: "Бог усіх розсудить".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв терориста Гіркіна, який відбився від "рук" Кремля.

Також "Знай.ua" інформував Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" розповіла про важливість трусів.