Євген Кошовий, нинішній глава "Кварталу 95" зовсім недавно дав інтерв'ю Олексію Суханову, під час якого вдалося обговорити багато цікавих речей.

Наприклад, йому представилася можливість розповісти про свою думку щодо Олексія Арестовича, який якийсь час тому був позаштатним радником Офісу Президента.

Євген Кошовий. Фото: Tiktok
Євген Кошовий. Фото: Tiktok

У цьому ж інтерв'ю вони згадали тих, хто зараз перебуває за кордоном, зокрема це стосується тих чоловіків, які ще до початку повномасштабної війни були чи не головними особами нашого шоу-бізнесу... а невдовзі втекли.

Тому Олексій Суханов і поцікавився, що думає Євген Кошовий про українського танцюриста Влада Яму, який ще першого ж дня опинився в США разом із сім'єю. Адже відомо, що тепер багато громадян сильно в ньому розчарувалися і не хочуть його бачити в нашій країні, незважаючи на те, що він займається волонтерством.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Євген зізнався, що він із Владом Ямою не спілкується... і не спілкувалися навіть раніше, виключно по роботі.

"Я не люблю засуджувати людей, я не суддя. У нас є Бог, всіх розсудить. У кожного має бути щось усередині, і він сам повинен для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він цього не розуміє, ну, значить, така людина" - зазначив Євген Кошовий.

Нагадаємо, "Мова не тисне?": дочка Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok

Як повідомляв "Знай.ua", любитель ОПЗЖ? У мережі пліткують, як утікач Влад Яма рвався в політику, але в нього нічого не вийшло

Знай.ua писав, Женя Кошовий і Саша Пікалов з "Квартал 95" оголосили евакуацію з Білгорода: "Підтвердив командир полку Леонід Кучма"