У ніч на 28 квітня українці знову прокинулись під вибухи ракет. Окупанти вдарили по житловим будинкам Умані та Дніпра та завдали ракетний удар по Києву.

Нашим захисникам вдалося гідно відбити атаку в районі столиці. Сили протиповітряної оборони збили в районі столиці 11 крилатих ракет і 2 безпілотники. Відомо що в Оболонському районі столиці перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття.

Наслідки чергової російської атаки прокоментувала у соцмережах телеведуча програми "Світське життя" Катя Осадча. У Instagram вона опублікувала пост та stories, у яких показала фото руйнувань.

"А це недалеко від нашого дому… Українка сьогодні", - написала зірка до кадру, зробленого на Київщині.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Катя Осадча та Юрій Горбунов живуть під Києвом, в елітному селищі Романків, що у напрямку Конча-Заспи. Відстань між Романковом та Українкою – трохи більше 20 кілометрів.

Осадча закликала всіх не забувати про злочини, які Росія щодня чинить в Україні, і також не думати, що війна десь далеко, адже з її наслідками може зіштовхнулися абсолютно кожен:
"Пост для всіх, хто думає, що зі мною війни не буде! ВІЙНА ДУЖЕ БЛИЗКО ДО КОЖНОГО НА СВІТІ. Ми, українці, теж так думали – зі мною цього не станеться. Після року війни ми продовжуємо мати економіку, що розвивається, бізнес. Сотні тисяч українців, які живуть і працюють щодня, лягають спати щовечора і не знають, чи вдарить ворожа країна цієї ночі ракетою".

"Сьогодні вночі Росія знову атакувала Україну ракетами та безпілотниками. В Умані ракета влучила в житловий будинок. Загинули 10 людей, серед яких - трирічна дитина. Уявіть собі, вони лягли спати з планами на сьогодні, з планами на життя і їх убила Росія... У кожного на світі свої справи, війна далеко, хтось там щось пише. Але якщо ви читаєте це, то ВІЙНА ДУЖЕ БЛИЗЬКО, і ви особисто можете знати таких як ви, але вони вже не можуть відвести дитину в садочок і вже не прокинуться... Не будь байдужим, пам'ятай про Україну", - також зазначається в публікації ведучої.


Нагадаємо, по Києву вдарили "Кинджалом": російські терористи задіяли для атаки майже всі типи ракет.

Раніше повідомлялося, що три тижні без масованих ударів з боку Росії: військовий оглядач зробив прогноз, кому варто напружитися.

Також, українцям нагадали, як убезпечити свій автомобіль від російських обстрілів: максимальна підготовка.