Відомий шоумен Діма Коляденко, як і всі українці, дуже болісно сприймав повномасштабну війну, яку розгорнула Росія на території суверенної України.

Кожен переживає біль за своїм, а колишній Ірини Білик вирішив виплеснути все, що накипіло у пісні-сповіді під назвою "Жити".

Білик та Коляденко, фото Instagram
Білик та Коляденко, фото Instagram

Дуже зворушливий текст написала переможниця 15-го сезону шоу "Битва екстрасенсів" Яна Пасинкова.

"Яно! Дякую Тобі за текст і за музику "Жити"!!! І за все, ти знаєш… Ти моя бойова подруга!!! І дуже талановита. Радий, що доля мене звела з Тобою! З прем'єрою нас усіх! І Слава України! Героям Слава!" – прокоментував Коляденко співпрацю з Яною.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коментар Діми Коляденка
Коментар Діми Коляденка

Сам же 51-річний Діма Коляденко у кліпі зображений у студії біля мікрофону з засмученим проникливим поглядом, а після виконання пісні виходить із приміщення на вулицю, де чути спів птахів.

"Ми будемо жити задля тих, кому поряд з нами вже не жити. ми маємо, маємо жити", – поется в одном из куплетов.

Українці не стримали сліз, почувши такі чуттєві слова: "Дякую за чуттєве виконання. Слава Україні. Будемо жити", "Плачу, ви доторкнулися до серця", "І боляче, і чудово", "Дякую Вам обох і вашу команду за таку прекрасну" і душевну пісню!", "До глибини душі, до сліз. Дякую! Слава Україні", "Навіть глибокий сум і біль мають своє звучання… свою мелодію, свою пісню, свій голос"...

Діма Коляденко, фото Знай.uа
Діма Коляденко, фото Знай.uа

Зазначимо, що Діма Коляденко народився 1971 року в Північноморську, Росія. Але став знаменитим хореографом, танцівником, провідним та співаком саме в Україні.

Нагадаємо, що Ірина Білик не стрималася і замість Коляденка взялася за військових та лікарів: "Ми з вами з одного тесту".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Білик та Діма Коляденко розтопили серця українців.