Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник підтримав українців та розповів, на що зараз потрібно спрямувати всі свої сили та енергію.

Про це Григорій Решетник поміркував на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua
Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua

Решетник зазначив, що зараз немає правильних чи неправильних рішень, адже коли людина надходить чесно, то вона здатна бути щасливою та надихнути десятки інших. Він переконаний, що в будь-якій ситуації потрібно слідувати своїм цінностям.

"Сьогодні немає вірних рішень і правильної поведінки, є лише ВАШІ вчинки! І якщо ви чесні перед собою і віддані своїм цінностям, якщо ви допомагаєте тим, хто потребує цієї допомоги, якщо ви живете з Україною в серці - ви будете щасливі і зможете надихнути та підтримати інших", - зазначив Решетник.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Микита Добринін та Григорій Решетник
Микита Добринін та Григорій Решетник

До того ж Решетник зазначив, що зараз час, коли потрібно вдосконалювати свої навички, таланти та вміння. Адже так ми зможемо стати справді незалежними.

"Сьогодні ми повинні відкривати в собі нові таланти, вдосконалювати навички, освоювати нові здібності і щодня ставати сильнішими і успішнішими. І тоді ми завжди разом будемо сильними і незалежними! Особисто я повний сил і натхнення, готовий до новим викликам та звершенням! Вірте у світле майбутнє, не втрачайте надію і ніколи не опускайте руки", - підсумував Решетник.

Григорій Решетник, фото з instagram
Григорій Решетник, фото з instagram

Нагадаємо, що Григорій Решетник показав фронт, на якому воює - не Бахмут, а й не Майамі: "Хочемо підняти настрій".

Раніше ми повідомляли, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник дозволив українцям "вилити" все: "До останнього дихання будемо".