Зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк нагадав українцям, як важливо не залишати своїх домашніх улюбленців під час війни.

Про це знаменитий актор написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

Тарас Цимбалюк зізнався, що як тільки на початку повномашстабної війни почув вибухи недалеко від свого будинку, то одразу взявся за котячу перенесення, щоб евакуювати разом із собою свою домашню улюбленицю. Актор зазначив, що зараз як ніколи потрібно піклуватися про тварин, адже вони дуже залежать від людей.

"Війна забрала тисячі життів цих маленьких, люблячих і абсолютно безкоштовно дарують нам радість 24/7 божих створінь. Багато їхніх крихітних сердець перестало битися з вини людей, яким вони вірили до останнього подиху. для людей... Саме тому тварини без нашої підтримки в ньому не виживуть... і війна обернулася детектором, який це дуже чітко виявляє", - зазначив Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Котик, фото: Знай.ua
Котик, фото: Знай.ua

Актор зізнався, що дуже захоплюється волонтерами, які в такий важкий для країни час допомагали чотирилапим друзям, адже через військові дії багато котиків та собачок опинилися на вулиці та втратили своїх господарів.

[quote author=""] "Я не перший рік захоплююсь людьми з величезним серцем. Вони абсолютні самоїди, гуманісти та приклад для людства. Це той випадок, коли в державотворенні ніколи не стояла на рейках потрібна підтримка тварин, а вони взяли на себе відповідальність і організували її самі. Без жодних перебільшень: вони - герої нашого часу. Низький уклін тих, хто любить тварин", - підсумував він.

Скрін з instagram Тараса Цимбалюка
Скрін з instagram Тараса Цимбалюка

Нагадаємо, що колишній Вікі Варлей та зірка "Кріпосної Тарас Цимбалюк відчитав українців: "Обсикають газони на кордоні".

Раніше ми повідомляли, що нова дівчина Цимбалюка потрапила до "Холостяка" швидше за його колишню Варлей: "Ніхто не очікував".