Відома виконавиця Оля Полякова продовжує радувати своєю красою шанувальників і не лише.

Нещодавно ми говорили про її дочку, яка в інтерв'ю Славі Дьоміну розповідала про те, що жити в Лондоні для неї дуже дорого, порівняно з Україною. Бо їй за місяць доводиться витрачати близько 45 тисяч гривень.

Оля Полякова. Кадр: скрін з "Youtube"
Оля Полякова. Кадр: скрін з "Youtube"

Фітнес-тренер Аніта Луценко якось розробляла спеціальний комплекс для підтяжки сідниць, що дає змогу зменшити відсоток жиру в організмі.

Її тренування спрямовані на збільшення сили, гнучкості та інших фізичних показників. А ось Оля Полякова, мабуть, не вважає, що це може якось допомогти, хоча за опублікованим з Туреччини відео в Instagram Stories, вона зосереджується на зміцненні своїх сідниць.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова вирішила зосередитися на піднятті ніг у ліжку у дуже тонкому купальнику, який демонструє її "у всій красі". Ймовірно, цей метод допомагає співачці досягти бажаного результату та залучити більше шанувальників. Бо ракурси та рухи справді можуть загіпнотизувати.

Якщо на першому кадрі жінка просто лежить та демонструє свою попу. А на другому впевнено піднімає ніжку нагору в позі собачки.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла про гіркий досвід: "Закінчилося циститом, запаленням яєчників, двома тижнями у лікарні"

Як повідомляв "Знай.uа", як виглядала дочка Олі Полякової багато років тому? Маша наважилася показати ретро-фото

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла, чому вчили росіян 8 років: "Я дихати не могла кілька днів"