"Фіт-бабуся", яка приваблює чоловіків вдвічі молодша за неї, викликала фурор, купаючись топлес в океані.

53-річна Андреа Саншайн відома тим, що демонструє своє неймовірно підтягнуте тіло в Instagram, де вона може похвалитися 423 тисячі передплатників, але нещодавно вона зробила справжню спеку на пляжі. Вона позувала на сонці, коли збиралася поплавати, але єдине, що на ній було, це плавки від бікіні.

Нестаріюча красуня виглядала сяючою, коли позувала для знімка, лежачи в океані, що дозволило їй зухвало прикрити бюст. Зі зібраним назад волоссям вона виглядала недбало, але гламурно, коли посміхалася в камеру, на ній не було нічого, крім плавок від бікіні та сонцезахисних окулярів. Вона виглядала дуже щасливою, коли розповіла про те, що, на її думку, у житті є дві сторони.

Згідно з Instagram, вона написала:"Ви знали, що все є енергія і вібрація, вірно? І що ми живемо, чи краще сказати, ми двоїсті істоти, двоїсті, як випливає з назви, походять з двох частин. Все, що розділене, подвійне. Отже, ви бачите, ми завжди живемо в конфлікті з цими частинами.Хитрість, щоб розшифрувати найкращу відповідь миттєво, полягає в тому, щоб знайти баланс між сторонами.Якщо знайшли баланс між ними, ми вже в активному прогресі.Однак ми можемо покращити потенціал з позитивного боку. Але для цього нам доведеться вийти з нашої зони комфорту, зіштовхнутися зі своїми страхами, привидами і використовувати самокритику, щоб розвиватися в цьому процесі, наприклад, хейтери, вони не виявляють рівноваги, тому що вібрують на обмані та самосаботажі, вони навіть несвідомо практикують девіацію характеру. . Незалежно від того,який біль або травму вони можуть заподіяти, і наслідки, які вони можуть спричинити через вашу погану поведінку».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ще в січні Андреа зізналася, що отримує понад 50 повідомлень на день молодих хлопців, які роблять їй компліменти або запрошують на побачення. Бразильська красуня, яка живе в Лондоні, часто привертає увагу завдяки своїй приголомшливій статурі. Красуня на прізвисько "Бабуся фітнесу" зачаровує не лише людей свого віку, а й молоде покоління.

Нагадаємо, що жінка з двома матками народила трійню та здивувала вчених: всього 1 кг та на 29 тижні.

Раніше ми повідомляли, що 109-річний дідусь назвав головні секрети, чому він зараз здоровіший за молодих.