Відома українська актриса, зірка розважальних телевізійних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка нещодавно позувала оголеною у ванній кімнаті, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

На цей раз Анна вирішила підняти настрій усім, кому це потрібно. Зірка більше не збирається виставляти своє оголене тіло, бо є важливіші справи. Наприклад, приготування їжі.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Анна Саліванчук показала та розповіла, що відбувається зі здоров'ям її синочка, якому одразу не вдалося поставити правильний діагноз. Ганна розповіла, що помітила у дитини запалення на шкірі, що може призвести до дуже неприємних наслідків. Однак зірці все ж таки вдалося з експертами знайти відповідне лікування.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Далі Анна Саліванчук вирішила показати, як вона готує рибні котлети, куди вже до готової страви додала корнішони. Ці огірки маринував сам батько Ганни Саліванчук, а ще до блюда зірка додала трохи популярного соусу тартар. Зірка розповіла, що не могла знайти антибіотик, тож у неї з'явилася заміна.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Істерика стомленої жінки... У мене замість антибіотиків вино. Це я ще вам кухню не показувала", - написала Анна Саліванчук.

Нагадаємо, "Це звичка...": оголена Анна Саліванчук у ванній показала все.

Раніше повідомлялося, що багато фаршу не буває: соковитий пастуший пиріг за рецептом Анни Саліванчук.

Також, жінка вирішила інтимно порадувати двох чоловіків прямо біля дитячого майданчика у парку.