Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив українців блискучою пародією на фанерного генерала та за сумісництвом голову міноборони росії Шойгу та його версію про БПЛА над Кремлем. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Нещодавно два невідомі безпілотники влаштували "феєрверки" над Кремлем, що змусило не слабо напружитися всіх покровителів путінського режиму, та й самого диктатора. З цього приводу у мережі з'явилося багато жартів, не втримався і пародист із "Квартал 95".

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Так, Юрій Великий перетворився на фанерного генерала Шойгу і представив офіційну версію всього, що сталося біля резиденції путіна. Зокрема, було дано відповіді на низку питань: як спрацювало ППО, хто збив безпілотник і що Шойгу з Медведєвим робили на куполі Кремля.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Українці залишились у захваті від нового ролика гумориста та закликали його не зупинятися.

"Блін, ну це ж геніально. Юра, більше натхнення вам! Дякую, що продовжуєте смішити нас і далі", "Як же я чекав це відео", "Дякую за настрій", "Це дуже смішно", "Секретна інформація, яку я вам по секрету розсекречу", - посміялися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" показав, як у міноборони росії виправдали "дружній вогонь" у Білгороді: "Позаштатний шльопок".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав істеричний напад путіна після атаки на Кремль: "Валіза вже повна".

Крім того, ми писали, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко перетворився на Буданова та пояснив "НЛО" над Києвом: "ГУР співпрацює..."