Чоловік української співачки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин не хотів розкривати, скільки заробляє під час війни, проте ведучий Слава Дьомін все ж таки витягнув з нього цікаву інформацію.

Волошина безпосередньо запитали, який дохід він зараз має, але блогер відмовився відповідати, аргументуючи це тим, що ця сума може викликати бурхливу реакцію в українців.

Олександр Волошин, фото: Instagram
Олександр Волошин, фото: Instagram

Після Дьомін попросив Олександра уточнити, чи перевищує його дохід 50 тисяч доларів. Він зізнався, що так, він заробляє більше.

"Я не буду говорити суму. Я не боюся, що мені буде прилітати. Це не через те, що я не хочу щось говорити, через те, що на даний період часу я розумію, що ті думки й ті відчуття, які ця сума викличе у людей, мені зараз не потрібні. Це більше 50 тисяч доларів", - пояснив блогер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Хлопець також поділився, що він заробляє більше, ніж Трінчер. При цьому він бере більшу частину відповідальності за витратами на себе, а співачка оплачує все для свого розвитку.

"Я плачу за квартиру, я оплачую хатню робітницю, їжу, походи в ресторани, відпочинки. Свою кар'єру Аня забезпечує сама. Я утримую хатні штуки. А конкретно своїм саморозвитком Аня займається сама, я їх не оплачую. Не потягну", - зізнався він.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер зганьбилася на всю країну, змусивши Дантеса та Зіброва червоніти: "Публічний сором"

Як повідомляв Знай.ua, зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер показала ті самі потрібні обійми - цього разу без Волошина: "Повертайся..."