Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла, як ставиться до своїх російських колег після повномасштабного вторгнення рф в Україну.

В інтерв'ю "Зірковому шляху" актриса зізналася, що в неї більше немає жодних російських колег, і ні з ким вона не хоче підтримувати спілкування. Проте, за словами Сагайдачної, лише один із її знайомих висловився на підтримку України.

Анна Сагайдачна. Фото: instagram.com/annasagaidachnaya
Анна Сагайдачна. Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

Актриса зазначила, що раніше багато російських акторів знімалися в українських фільмах, мали тут роботу та заробітки, проте мало хто з них підтримав Україну у війні, яку розв'язала росія.

Зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна
Зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Саме через це зірка "Кріпосної" не має більше жодного бажання підтримувати з ними спілкування та називати їх колегами, додавши: "У мене є лише українські колеги".

Нагадаємо, що мокренька Анна Сагайдачна з "Кріпосної" у прозорій білизні показала, яка вона гаряча штучка: "Тигриця".

Раніше ми повідомляли, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" натягла прозорий комбінезон і віддалася улюбленій справі: "Рольові ігри".