Екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" продемонструвала розкішні форми у дуже сміливому вбранні. Свій образ вона показала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Еліна Мбані намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео як з особистого життя, так і роботи. На цей раз красуня вирішила вразити всіх наповал неймовірно сміливим образом.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube
Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Так, на фото Еліна Мбані позує у повністю прозорій сукні-сіточці, під якою бюстгальтер у вигляді досить тонкої чорної стрічки. Зірка постає себе у різних позах, демонструючи краси свого тіла.

Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/
Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"За покликом серця. Фраза, що допомагає робити кожен мій день дійсно значущим. Останнім часом я навчилася відчувати свої внутрішні бажання. Іноді вони банальні і прості, але дуже важливі. Усвідомлення того, що молодість не повернути дарує бажання жити тут і зараз", – написала під фото зірка.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ну, це пожежа", "Жити тут і зараз", "Love", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія з молоковідсмоктувачем на грудях обурила українців: "Видно сосок".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач поділився болем багатьох чоловіків в Україні: "Треба лише трохи почекати..."

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розхвалила свого хлопця-іноземця в особливий день: "Дякую за те, що ти є".