Популярна українська акторка, зірка розважальних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка також запам'яталася українцям зі спільної роботи з Олею Поляковою у комедії "Свінгери", продовжує радувати своїх відданих фанатів.

Цього разу зірка вирішила відновити свою улюблену рубрику "Питання та відповідь", де підписники запитують у Анни все, що вони хочуть. Проте Анна відповідає лише на ті питання, які їй цікаві на даний момент. Зірка навіть трохи поміркувала про мотивацію, яка допомагає "змінювати своє життя".

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, фото: Instagram
Stories Анни Саліванчук, фото: Instagram

Одна з підписниць запитала у Анни: "У скільки років ви стали акторкою?".

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Анна Саліванчук відповіла: "У 14 років мене взяли до аматорського театру, у Шепетівці. І я точно зрозуміла, що сцена - це точно моє".

Stories Анни Саліванчук, фото: Instagram
Stories Анни Саліванчук, фото: Instagram

Також ще одна з відданих шанувальниць Анни Саліванчук вирішила запитати: "Щоб з'явилася мотивація та бажання поміняти щось у житті. Що треба робити?"

На це запитання Анна Саліванчук відповіла у своєму стилі: "Насамперед відповісти собі чесно - чого ви хочете. Це важко. Повірте. Але якщо ви це зробите, відразу з'явиться мотивація йти вперед і не зупинятися".

Нагадаємо, "Істерика стомленої жінки...": Анна Саліванчук показала, як використовувати вино замість антибіотиків.

Раніше повідомлялося, "Це звичка...": оголена Анна Саліванчук у ванній показала все.

Також, багато фаршу не буває: соковитий пастуший пиріг за рецептом Анни Саліванчук.