Вранці, 9 травня, в Україні оголосили повітряну тривогу через небезпеку ракетного обстрілу росією. Цього разу вибухи чули жителі Києва та області.

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram


Війська рф випустили по Києву 15 ракет, найімовірніше всього типу Х-101 (Х-555). Та Сили ППО відпрацювали на відмінно, та збили 23 з 25 крилатих ракет

У Києві з початку травня неспокійно. Росіяни намагаються атакувати столицю ледь не щодня. Окупанти не давали спокійно поспати жителям столиці вже 5 день поспіль.

Телеведуча Катерина Осадча розповіла підписникам, де перебувала під час повітряної тривоги.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Вона опублікувала відповідні фото у своїх Instastories.

Катерина Осадча не почула тривоги та проспала до самого ранку. Телеведуча наголосила, що не слід повторювати її вчинків.

"Не робіть так, бережіть себе. Реагуйте на тривогу. Дякуємо Героям за те, що прокидаємося і живемо далі", — зазначила Осадча та показала себе у ліжку.

Також у своїх соцмережах Катерина показала наслідки ракетної атаки росіян 9 травня.

Наслідки ракетного обстрілу Київщини. Фото з Instagram
Наслідки ракетного обстрілу Київщини. Фото з Instagram


Втім вже через пару годин після ракетної атаки ведуча прямувала на роботу. Це виглядає дуже символічно, адже українці сильна нація. І навіть сильні обстріли не можуть їх змусити зупинитись.

Катя Осадча. Фото з Instagram
Катя Осадча. Фото з Instagram

Нагадаємо, що Катя Осадча розповіла якого Володимира Зеленського не знали українці: "Не здати країну, не йти на домовленості".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча показала котика-героя, який пережив окупацію та повернувся з полону: "Його забрали росіяни".
Також раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча змусила ридати всю Україну через дитину: "Бажаю тобі щастя на небесах".