Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь регулярно радує шанувальників своїми жартами та розважальними відеороликами. Цього разу вона наочно показала, як боротися із зайвою вагою. У момент, коли артистка з апетитом поїдала зефір у багажнику авто, наречений Розенко у жартівливій формі бив її скакалкою.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Спочатку можна було подумати, що чоловік пропонує коханій потренуватися разом зі скакалкою, але він обрав інший метод, швидший, як зазначила сама Лебідь.

"Швидкий метод схуднення - це скакалка, але! Якщо бити нею людину, яка жере", - написала вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальників анітрохи не збентежило, що Розенко так "відхльостав" зірку, а також оцінили гумор. Багато хто підкреслив, що цей метод для лінивих, і її собаці Сарі, яка спостерігала за цією картиною, теж не завадило б схуднути.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь почала отримувати подарунки від чоловіків не за віком: "Робили все, що могли"

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь у перуці та "розпусній" сукні залізла в голови українців: "Уві сні обіймав..."

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь з розплющеним обличчям показала, як Розенко над нею жартує: "Як завжди"