Відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик розповіла, як можна називати армію російських окупантів, не використовуючи при цьому лайку.

Як замінити лайку більш цікавими висловлюваннями та різноманітними свою мову Лілія Ребрик розповіла на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лілія Ребрик, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк
Лілія Ребрик, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк

Лілія Ребрик зізналася, що під час ефірів не можна використовувати лайку, як і в принципі на телебаченні. Саме тому вона разом зі своїм напарником Анатолієм Анатолічем вигадала кілька цікавих фраз, якими можна називати окупантів.

[quote author=""]"Іноді шкодую, що я не лаюся ні в житті, ні по телебаченню. В ефірі взагалі на таке табу. А як іноді хочеться!!! , Сьогодні народилися вислови: "Ригачка світу", "Шмакодявочні дристуни", "рашистські ушварки", - зазначила Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До того ж, телеведуча попросила і своїх шанувальників запропонувати кілька цікавих варіантів того, як можна було б назвати російську армію.

Скріншот допису Лілії Ребрик
Скріншот допису Лілії Ребрик

"Трясогузові блазні, гаспіди болотні, олухи пікати", "Шмакодявочні дрістуни" - тобто сила!!!", "Глисти недорозвинені і шизоїди!!! Ось що таке росія", "Орки-москалі смердючі 🤮", "НЕЛЮДИ тобто справжня чиста правда", - зазначили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що телеведуча Лілія Ребрик вимушено перейшла на кульбаби: "Давайте я на шпагаті буду".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик розповіла про перші "ростки" перемоги України: "Драбини? Ні, пусто підгорять!"