Популярний у соціальній мережі YouTube український блогер Богдан Беспалов, з посиланням на свої особисті джерела, припустив, що відомий український співак Олег Вінник раптово повернувся до України. А якщо точніше, то Винник, за словами Богдана, повернувся до української столиці.

За словами інсайдера, зірку нібито застали за кермом авто у центрі Києва, проте не встигли сфотографувати.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Більше того, за даними блогера, співак нібито пропонував співпрацю "топовим піарникам за солідні гроші, але ті відмовлялися, бо бояться репутаційних ризиків".

У результаті на такі чутки відреагувала лідерка офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барона. У коментарі виданню "Фокус" вона спростувала інформацію та заявила, що Олег Винник насправді не повертався до Києва.

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Публікація Валерії Барон, скріншот: Instagram
Публікація Валерії Барон, скріншот: Instagram

"Я не можу підтвердити таку інформацію. Навіть подання немає хто і навіщо поширює такі чутки", - відповіла Барон.

Сам виконавець жодним чином не висловлювався про подібні новини.

Також варто розповісти нашим читачам, що Олег Винник, популярний український співак, зараз мешкає в Берліні в районі Шарлоттенбург, який відомий тим, що там селиться багато росіян. Папараці з'ясували, що Винник орендує апартаменти у новому житловому комплексі, а його прізвище навіть вказано на домофоні.

Житло Олега Винника у Берліні / фото: Telegram-канал "Вогник"
Житло Олега Винника у Берліні / фото: Telegram-канал "Вогник"

За словами колишнього продюсера Олександра Горбенка, Олег залишив Україну нелегально після початку війни – нібито ховаючись під простирадлом на задньому сидінні автомобіля.

Нагадаємо, Олег Винник сховався в районі росіян у Берліні: папараці "викрили" його нове житло.

Раніше повідомлялося, "Готов голяка, обіцяю": наслідувач Олега Винника анонсував "гарячий" номер.

Також, Настя Каменських в одному халатику вискочила на проїжджу частину: "Довго чекала...".