Досі в Україні не вщухають суперечки та словесні суперечки між "вовчицями" Олега Винниками - і збентеженими діями співака громадянами, які вважають його так званим "ухилистом" і навіть зрадником.

І ось приєднатися до "хейтерів", як з'ясувалося нещодавно, вирішив ще й продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський, який коментував скандальне "повернення" співака в Україну.

У новому випуску програми "Муз_Тренд" продюсер, який свого часу співпрацював із Винником, сказав, що артист має зробити у Німеччині, щоб повернути довіру українській публіці. Сюжет доступний для перегляду на YouTube.

Олег Винник, instagram.com/olegg.vynnyk
Олег Винник, instagram.com/olegg.vynnyk

"Якщо завтра ми побачимо його, наприклад, у Бундестазі, де він із такою потужною промовою змусить німецьких парламентаріїв ухвалити рішення про використання TAURUS і так далі, і це буде його заслуга - так, можна (повернутись в український шоубіз - ред.)", - Заявив власник компанії Secret Service Entertainment Agency.

Популярні новини зараз
Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Українцям дали прогноз закінчення війни: минулий не справдився Зима прийде передчасно: які регіони накриють перші снігопади
Показати ще

Михайло Ясинський, фото: Facebook
Михайло Ясинський, фото: Facebook

Щодо того, чи пишається продюсер співпрацею з Винником, який після початку великої війни виїхав з України, Ясинський сказав: "Я мав честь працювати з людиною, яка мала величезний успіх, талановитим, трудоголіком, видатним артистом, який мав певні проблеми, і моє агентство їх вирішило. Ось про це я можу легко говорити.

Під "певними проблемами" Ясинський мав на увазі проблеми з медіа та проблеми із визнанням. Відомо, що з України до Німеччини Олег Вінник виїхав на початку повномасштабного вторгнення. Співак не з'являвся на публіці, брав участь у благодійних концертах і не вів соціальні мережі.

У серпні 2024 року артист з'явився з новою піснею "Мої люди" та заявив, що починає все з "чистого листа". Втім, повернення артиста не викликало захоплення у публіки, яка вважає, що співак втік від війни у ​​ситуацію Німеччину, і тепер, коли почали закінчуватись гроші, хоче повернутися до глядачів, які ще пам'ятають його.

Нагадаємо, йде дуже багато грошей: Маша Єфросиніна нарешті зізналася, чому виглядає так молодо у 45.

Раніше повідомлялося, "Починається нова епоха": Олег Винник оголосив про відновлення живих концертів.

Також, Маша Єфросиніна висловилася щодо Винника: "Олегу з цим жити. Люди не прийдуть".