Музикант, відомий під псевдонімом DREVO (справжнє ім’я Максим Дерев’янчук), висловив своє обурення з приводу того, що співачка Тіна Кароль стала продюсеркою нацвідбору на "Євробачення-2024".

На думку DREVO, ця роль більше підходить іншому музиканту — Дмитру Шурову, який був продюсером відбору в попередні роки. Він вважає, що Шуров має більше досвіду в написанні музики і краще впорався б із завданням- заявив артист на YouTube-каналі "M1 music".

DREVO відзначив, що хоч Кароль і представляла Україну на "Євробаченні" в 2006 році, це не робить її кращою кандидатурою на роль продюсерки шоу. За словами музиканта, Кароль часто користується допомогою саунд-продюсерів для створення своїх пісень, в той час як Шуров є автором своєї музики і має глибший творчий потенціал.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Я бачив новину про те, що продюсеркою стала Тіна Кароль. Якщо чесно, це мене трохи засмутило. Мені здається, що Шуров більше підходить для цієї ролі, адже він сам музикант і створює свої пісні, а Тіна часто користується допомогою продюсерів," – прокоментував DREVO.

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Графіки відключень: коли українців знову переведуть на погодинне електропостачання Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Незважаючи на свої зауваження, музикант підкреслив, що це його особиста думка, і він готовий прийняти нові зміни у шоу. Нагадаємо, що сам DREVO брав участь у нацвідборі на "Євробачення-2024". Його пісня Endless Chain отримала 7 балів (4 від журі та 3 від глядачів), і в загальному рейтингу виконавець посів 9 місце.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль обвішалася прапорами іншої країни та довела до істерики.

Тіна Кароль знову у стосунках- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, Софія Ротару прийшла до Тіни Кародь у несподіване місце.