Крім трьох видів м'яса котлети входить копчений шпик і сало. Що перетворює звичайне блюдо в святковий варіант.

Яблучний Пудинг з ирисками «Безтурботний» (відео-рецепт)
Інгредієнти: яловичина – 500 г, свинина – 500 г, телятина – 500 г, копчений шпик – 100 г, сало – 200 г, білий хліб – 1\2 шт. вершки – 300 г, часник – 6-8 зубчиків, сіль – за смаком, спеції – за смаком, панірувальні сухарі.

Спосіб приготування: пропускаємо через м'ясорубку м'якоть яловичини, свинини, телятини, шпик і сало. Додаємо в отриманий фарш цибуля, сіль, часник, спеції і хліб, попередньо розмочений в теплих вершках.

Чізбургер «по-українськи» (відео-рецепт)
Фарш перемішуємо і формуємо котлети, обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Смажимо на розпеченій сковороді в рослинному маслі до утворення апетитною скоринки. Потім зменшуємо вогонь і доводимо до готовності під кришкою протягом 5-7 хвилин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Леді Гага похвалилася обручкою