Російський і радянський співак, уродженець Часова Яру Донецької області Йосип Кобзон, який 30 серпня помер на 81-му році життя, в юності серйозно захоплювався спортом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, відомо, що саме він стояв біля витоків створення в СРСР професійного боксу. Крім того у свій час він виграв Чемпіонта України.

"Кобзон створив один з перших професійних боксерських клубів "Атлет". В юності він був перспективним боксером - його апперкоти і хукі відправляли на підлогу рингу багатьох противників. Він кілька разів вигравав республіканські чемпіонати УРСР. Але все ж вирішив піти зі спорту після першої серйозної поразки нокаутом", - зазначають ЗМІ.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відомий російський співак Йосип Кобзон помер сьогодні на 81 році життя. Співака не стало 30 серпня. Про причини смерті наразі не повідомляють. Нагадаємо, нещодавно 80-річну зірку госпіталізували. Він упав у кому. Зазначалося, що співак перебуває в стабільно тяжкому стані.

Впродовж 13 років він боровся з онкологічнім захворюванням. У 2004 му артисту зробили першу операцію, в 2009-му - другу. Наближені народного артиста до останнього відмовлялися визнавати, що його госпіталізація була рядовим явищем. Його дружина Неллі Кобзон відзначала, що співак знаходиться на плановому лікуванні, яке він нібито проходив раз в три місяці.

Аналогічну інформацію повідомляв і прес-секретар Кобзона.

"Він нездоровий, але нічого незвичайного не відбувається".

Наразі вже відомо, що українська влада позбачила скандального співака всіх державних нагород та заблокувала його активи на території країни.

Крім того ще раніше депутата Держдуми від путінської партії позбавили звання почесного громадянина міста Слов'янськ.

Відомо, що він протягом останнього часу неодноразово відвідував непідконтрольні українському уряду території Донбасу Донбасу зі своїми концертами на кожному кроці заявляючи про підтримку членів терористичних угрупувань "ЛДНР". У свою чергу ватажки бойовиків нагородили співака своїми придуманими "орденами".

Проте, Міністерство культури України внесло артиста до списку осіб, що загрожують національній безпеці країни.

Крім того Кобзон під час кожної згадки про Революцію Гідності буквально вибухав та не добирав слів.

"Майдан українців хвилював, вони самі стали терористами. Я ненавиджу Майдан, і всіх прихильників", - заявив путінський улюбленець.

Помер російський співак Йосип Кобзон

Нагадаємо, що наговорив улюбленець Путіна та Захарченка про Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", мережа гуде, згадуючи пірамідки та інші "подвиги" улюбленця Путіна та "героя ДНР".

Також "Знай.ua" писав, що Кобзон сам підготував собі місце на кладовищі.