Відомий виробник продуктів харчування швейцарська компанія Nestle не заперечує можливості заходу на український ринок американської компанії Starbucks Corporation.

Про це українським журналістам повідомили в прес-службі Nestle Україна.

"В першу чергу продаж продукції Starbucks спрямований на ринки, де компанія Starbucks веде операційну діяльність. Не виключаємо, що в майбутньому така продукція може з'явитися і в нашій країні", - заявили в прес-службі.

Така можливість з'явилася завдяки завершенню угоди Starbucks Corporation і Nestle за надання останнім постійних прав на продаж продуктів Starbucks у всьому світі, за межами кав'ярень компанії.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Згідно з інформацією на сайті Nestle, угода значно посилює портфель кави Nestle в Північній Америці в сегменті преміального смаження, а також на ринку порційної кави.

Зазначається, що вона також відкриває глобальну експансію в продуктовій і харчовій промисловості для бренду Starbucks, використовуючи глобальне охоплення Nestle.

Угода охоплює пакетовані бренди кави та чаю, такі як Starbucks, Seattle’s Best Coffee, Teavana, Starbucks VIA Instant, Torrefazione Italia і пресовану каву для кавових машин K-Cup.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одна з найбільших у Європі мереж магазинів одягу H&M у серпні відкриє свій магазин в ТРЦ Lavina Mall у Києві.

Перший в Україні магазин мережі займе площу 2900 кв. м і запропонує колекції модного одягу, а також товари для будинку H& HOME, повідомила прес-служба H&M.

Варто нагадати, що IKEA набирає персонал для свого першого магазина в Україні. Про це повідомили в прес-службі шведської компанії.

В IKEA розповіли, що майбутній магазин, який відкриється у Києві, стане одним з перших магазинів нового формату. Зараз шведська компанія тільки починає будівництво таких супермагазинів майбутнього по всьому світу.

"Компанія набирає персонал для роботи у магазині в Києві, який стане одним з перших у світі магазинів IKEA нового формату", - коментує прес-служба.

Нагадаємо, Трамп закликав бойкотувати Starbucks через дизайну стаканчиків.

Як повідомляв Знай.uа, улюблені всіма кав'ярні нарешті з'являться в українських містах.

Знай.uа писав, Starbucks з'явиться у супермаркетах.