З'явилися нові подробиці у справі 16-річної дівчини з Кіровоградської області, яка пішла святкувати День Незалежності і пропала.

Про це розповів на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін. Він розповів, що 16-річна Діана Хриненко з села Суботці Знам'янського району Кіровоградської області зникла в ніч з 24 на 25 серпня, не дійшовши до свого дому всього півкілометра.

Пізно вночі дівчина поверталася з місцевої дискотеки, а по дорозі спілкувалася по телефону зі своїм хлопцем. Він і розповів поліції про те, що в якийсь момент Діана перестала відповідати, а потім він почув крики дівчини і страшні слова:

"Я стікав кров'ю, подзвони батькам, я поруч".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Поліція встановила місце нападу на дівчину і знайшла її телефон. Оглянувши місце події, правоохоронці дійшли висновку, що Діана стала жертвою вбивства.

Пошуки дівчини ведуться вже шосту добу, але поки безрезультатно.

Раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині знайшли мертвою дівчинку 2004 року народження, яка зникла напередодні. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в facebook.

Напередодні до правоохоронців звернулася перелякана мати дівчинки і розповіла, що 7-класниця ввечері пішла в місцевий клуб, після чого безслідно зникла.

"Ввечері її оголений труп з ознаками насильницької смерті було виявлено в лісосмузі поруч із селищем. За результатами огляду місця події, можна сказати, що дівчина імовірно була зґвалтована. Сьогодні вранці поліцією встановлений підозрюваний - це хлопець, на рік старший убитої", - написав Аброськін.

Поліцейський також зазначив, що кількість випадків розбещення та зґвалтування неповнолітніх останнім часом значно зросла.

Нагадаємо, слідами СБУ: ФСБ провалила гучне викрадення з України.

Як повідомляв Знай.ua, з дискотеки на кладовище: спливли деталі жорстокого вбивства школярки в Дніпрі.

Також Знай.ua писав, жорстоке вбивство вагітної жінки в Хмельницькому шокувало країну.