Народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко не поспішає вірити повідомленням про загибель ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко. Про це політик написав у Twitter. Геращенко також додав, що вибух у Донецьку може бути фікцією.

"Чекаємо підтвердження факту загибелі терориста Олександра Захарченко. Поки що я такого підтвердження від джерел, що заслуговують на довіру, не отримав. Не виключаю, що це може бути інсценуванням вбивства, що переслідує певні цілі", - написала Геращенко.

Як стало відомо, ватажок ДНР 42-річний Олександр Захарченко був смертельно поранений під час вибуху в кафе "Сепаратист" на вулиці Пушкіна в Донецьку в п'ятницю, 31 серпня.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У відомому серед терористів кафе "Сепаратист" стався потужний вибух, в результаті якого серйозно постраждала одна людина. Пізніше стало відомо, що на момент події близько закладу знаходилися машини кортежу Захарченко.

Джерела повідомляють, що вибух стався безпосередньо біля автомобілів біля входу в кафе, а не всередині нього. Кафе знаходиться в декількох сотнях метрів від резиденції глави ДНР Олександра Захарченко. Саме він і став тим потерпілим. Поранення стало смертельним для голови терористів.

На місце події прибуло безліч машин екстрених служб, включаючи поліцію, ДАІ і швидку допомогу. Вся територія оточена на даний момент. Стало відомо про ще трьох постраждалих в результаті вибуху. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли помруть Захарченко і Плотницький.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що в Донецьку загинув головний путінський терорист Олександр Захарченко.

Також "Знай.uа" писав, що раніше Захарченко вимагав більше данини від жителів "ДНР".