Станом на минулу добу, 31 серпня, терористи на Донбасі 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці в Facebook прес-центр ОС.

У повідомленні говориться, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Донбас

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Південне, Мар'їнка, Старогнатовка, Павлопіль, Гнутово, Лебединське та Водяне", - йдеться в повідомленні. прес-центр ОС

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Крім того, українські розвідники повідомили, що за останню добу був ліквідований один бойовик, ще двох поранено.

ОНС

Від початку доби бандформуванння стріляли чотири рази в районі Троїцького, Південного, Водяного і Широкіно з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Об'єднані сили дотримуються умови "шкільного" перемир'я. У той же час російсько-окупаційні війська хоча і дещо знизили кількість обстрілів і не використовують озброєння важких калібрів, проте перемир'я порушують протягом усіх діб", - підсумували в штабі.

Терористи

Нагадаємо, що місячна заробітна плата українських солдатів, які беруть участь в бойових діях на передній лінії оборони на окупованому Донбасі, становить 20 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Зараз мінімальне грошове забезпечення на передовій лінії – 20 тисяч гривень. Це 800 доларів США, тоді як на початку агресії Росії в 2014 році було 600 гривень в місяць", – розповів президент України.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", український МЗС попросло відоме німецьке видання Deutsche Welle виправити редакційний матеріал, в якому російська агресія на Донбасі названа "громадянською війною".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що окупованому проросійськими бойовиками Донецьку відбувся концерт, присвячений міжнародному Дню захисту дітей, за участю відомих виконавців з Росії.