Комунальне підприємство "Бессарабський ринок" (Київ) дозволив розраховуватися за покупки криптовалютой через платіжну систему Paytomat, повідомило підприємство на своїй сторінці в Facebook.

"Відтепер на Бессарабському ринку з'явився ще один платіжний засіб – розрахунок криптовалютой. Керівництву підприємства вдалося ввести таку послугу завдяки платіжній системі для крипти Paytomat, яка підтримує більшість популярних криптовалют Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum", - йдеться в повідомленні компанії.

Згідно йому, розрахуватися криптовалютой на ринку можна за допомогою криптовалютного гаманця, встановленого на смартфоні.

Бессарабський ринок став першим, на якому можна придбати товар за крипту. Зараз в такому експериментальному форматі працює одне торгове місце з овочами, на черзі – веган-стріт-фуд кафе "Green 13".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Криптовалюта — це віртуальні гроші, які на відміну від фіатних коштів не мають фізичного вираження. Одиницею такої валюти є "coin", що в перекладі з англійської мови означає "монета". Особливістю грошової одиниці є захист від підробки, адже в ній зашифровані дані, що не підлягають дублюванню.

Також ми писали про те, що перша надрукована на бетонному 3D-принтері казарма була побудована всього за два дні і може легко витримати не тільки вітер і легкі урагани, але і вогонь із стрілецької зброї.

Американські військові зазначають, що новий метод будівництва казарми дозволить військовослужбовцям не відволікатися від своїх обов'язків і дозволить заощадити час і ресурси, пише Popularmechanics.

Нагадаємо, казарми для військових надруковані на 3D-принтері.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 12 вересня компанія Apple проведе конференцію, на якій будуть представлені нові моделі iPhone, які очікують мільйони фанатів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.