В окупованій Росією Ялті пляж поблизу "Міністерства оборони РФ" перетворили на звалище.

Відповідні знімки опублікували місцеві жителі в соціальних мережах.

Відзначається, що орендарі стягують за в'їзд на дану територію та інші послуги по 300 рублів (близько 125 гривень).

"А за все літо вони жодного разу не зволили вивести сміття, гори сміття, внизу стоїть. Де контролюючі служби, СЕС і тд", - обурилися місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Крим. "Пляж міністерства оборони РФ" в Ялті. Говень у всій красі", - прокоментував блогер КРИських бандерівець в Twitter.

У мережі відзначили, що подібне беззаконня спостерігається останні кілька років, хоча деякі і стверджують, що в Ялті все "по-старому".

"*уле тут говорити, у кого погони і влада в кишені, той і правий. Споживач завжди програє", "А в Ялті все по-старому", "Ні, трохи не так, по-старому-новому", "Між іншим, на цій парковці з мопеду злили бензин і ключ стягнули. Про ключ, самі винні. Але сам факт, крадіжка на оплачуваній парковці", "По-старому так не було. Останні кілька років так", - обурилися місцеві.

Разом з тим варто відзначити, що з того часу, як Україна у 2014 році перекрила водопостачання для окупованого Криму по Північнокримському каналу, путінські окупанти вже витратили весь водний ресурс півострова. Про це заявив кримський економіст, переселенець, експерт благодійного фонду "Майдан закордонних справ" Юрій Смілянський.

За словами Смілянського, дії окупантів на території Криму прискорили наростання негативних результатів їх присутності та відсутності дніпровської води.

Для точкового одномоментного вирішення питань, як це і прийнято в Росії (не особливо хто замислюється про перспективу), почалася викачка прісної води з існуючих водосховищ і перекидання їх на північ Криму для вирішення труднощів, що виникли. А також почалося хижацьке використання підземних прісних горизонтів. Але вже сьогодні можна говорити, що ресурс вичерпаний", - підкреслив Смілянський.

Також експерт зазначає, що окупанти змушені самі визнавати те, що, наприклад, на півночі Криму підземні прісні горизонти води все більше і більше мінералізуються.

"Тобто фактично прісної води під землею, яку можна нормально використовувати тільки в побутових потребах, там вже не залишилося. І вже упродовж минулого та цього року надходить інформація про те, що в Армянську, Красноперекопську, Керчі та в інших населених пунктах півночі Криму з крана тече незрозуміла кольорова рідина або ж солона вода, і часто випадають водорості. Прісні горизонти заміщуються солоною водою, відповідно води вже не вистачає і на побутові потреби, не кажучи про агробізнес", - пише Смілянський.

При цьому він підкреслює, що вирішення цієї проблеми в цілому без дніпровської води в Криму немає.

Надзвичайна посуха. Чи буде врожай у Криму? Нагадаємо, рідкісна аномалія на Чорному морі налякала туристів до чортиків.

Як повідомляв "Знай.ua", Чорне море перетворилося на кисіль.

Також "Знай.ua" писав, що на помираючому без води півострові зникло світло.