Тіло професора Миколаївського національного університету ім. Сухомлинського Миколи Шитюка з ознаками насильницької смерті виявили в тому ж будинку, в якому у 2012 році зґвалтували Оксану Макар.

Цю інформацію повідомляє "Преступности.НЕТ" з посиланням на джерела в Центральному відділі поліції.

Як відомо, за попередньою інформацією, тіло відомого українського вченого знайшли на першому поверсі в квартирі, яку здають подобово. Повідомляється, що чоловік помер від ударів ножем. Поліція встановлює, з ким перебував загиблий в квартирі на момент смерті.

Також нагадаємо, що в ніч на 10 березня 2012 року в Миколаєві троє чоловіків скоїли групове зґвалтування 18-річної Оксани Макар, після чого спробували вбити дівчину, а потім — спалити її тіло. Лікарі боролися за її життя. Рятуючи нещасну, миколаївським медикам довелося ампутувати їй стопи обох ніг і праву руку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що в Миколаєві вбили українського вченого, дослідника Голодомору Миколи Шитюка. Про це повідомляє прес-служба поліції у Миколаївській області та місцеві ЗМІ.

Ще в обідню пору минулої доби в прес-службі Національної поліції в Миколаївській області з'явилася інформація, що у квартирі багатоповерхового будинку Миколаєва на перетині Центрального проспекту і 3-й Слобідській виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Згодом, за даними місцевих ЗМІ стало відомо, що мова йде безпосередньо про Шитюке. За джерелами місцевих журналістів, чоловіка знайшла з ножем у спині господиня квартири, яка здала її в оренду на 3 години.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у мережі з'явилося відео з місця трагедії в Дніпрі, де молода пара вирішила звести рахунки з життям, вистрибнувши з 8-го поверху. Закохані лежали на асфальті, як зламані ляльки, руки і ноги розкинуті в різні сторони. Біля тіл лежать пелюстки троянд. Про це повідомляє Politeka.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Києві чоловік тримає в заручниках чотирьох дітей. Він забарикадувався у власній квартирі, в даний час проводиться спецоперація по їх звільненню.