Пацієнт китайської психіатричної клініки убив трьох жінок паличками для їжі.

Інцидент стався вночі, коли всі лягли спати. Чоловік звільнився від ременів, якими був прикутий до ліжка, узяв зі столу палички та накинувся на сусідів по палаті.

Подію зафіксували камери відео спостереження, відповідний ролик потрапив в YouTube. Його переглянули майже 10 тисяч користувачів за добу.

Доки у лікарні підняли тривогу, чоловік встиг смертельно поранити трьох жінок, від четвертої жертви його встигли відтягнути санітари.

Хворого затримали поліцейські. Проте судячи з його діагнозу він до кінця життя проведе не за гратами в’язниці, а у стінах психіатричної лікарні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", китайський інженер одружився з дівчиною-роботом, яку сам собі створив.