2 вересня вночі в Києві, за адресою Радунська, 38 убили чоловіка. Вбивство сталося в квартирі на 9 поверсі. Про це стало відомо з повідомлення "Інформатор".

Виклик на лінію 102 надійшов близько 01:10.

За попередньою інформацією, патрульним надійшов виклик від жінки про те, що її син пішов гуляти з собакою і пропав.

Вона назвала можливі адреси, де міг перебувати чоловік. При відпрацюванні району в квартирі за адресою Радунська, 38 на дев'ятому поверсі почули шум і крики про допомогу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомо, що чоловік, який перебував за дверима, спілкувався з патрульними і просив допомоги, але двері не відкривав. В ході діалогу вдалося вмовити відкрити двері в квартиру. Коли правоохоронці зайшли до будинку, то побачили, що у всіх кімнатах все розбите, побутова техніка і скло були розтрощені на шматки.

Чоловік, який відкрив двері, нічого не міг ясно пояснити, що сталося, і знаходився в неадекватному стані. При цьому поліцейські знали, що в квартирі була мінімум ще одна людина. На одній з міжкімнатних дверей була відламана ручка. Коли копи розкрили двері, то виявили там бездиханне тіло чоловіка. Він лежав у величезній калюжі крові.

Патрульні знову спробували з'ясувати у живого чоловіка подробиці події, на це він відповів, що потрібно запитати у собаки, вона все розповість. Поліцейські пригрозили, що собаку чоловік більше ніколи не побачить і з криками "ні-ні" втратив свідомість.

Крім того, за попередньою інформацією, вбитий - господар квартири, другим в квартирі був той самий чоловік з собакою, якого шукала мати. Що саме сталося і причину смерті, установить слідство. На місці працюють криміналісти та слідчо-оперативна група. Як розповів чоловік, який також йшов у гості, у господаря квартири померли бабуся і мати, а батька поховали менше тижня тому. У зв'язку з цим він випивав.

Також відомо, що квартирі було видно множинні сліди крові, а на порозі лежав закривавлений ніж.

У свою чергу, медики, які прибули на місце події, констатували смерть.

Нагадаємо, у Денвері агент Федерального бюро розслідувань випадково підстрелив людину, виконавши сальто на танцполі.

Як повідомляв Znaj.ua, загиблий Валерій Пшеничний був фігурантом справи про розкрадання коштів. У СІЗО він піддавався жахливим тортурам, однак перед смертю встиг передати дружині три записки.

Також Znaj.ua писав про те, що розслідування справи військового льотчика Владислава Волошина, який застрелився 18 березня у власній квартирі, триває. Про це повідомляє "Громадське".