Українських військових, яких з Рівного відмовився везти деякий водій маршрутки, привіз у Тернопіль чиновник, який свого часу захищав донецький аеропорт.

Швидше за все про цей факт, можливо, ніхто б і не дізнався, якби не уважний місцевий житель. Чоловік повідомив журналістам, що бачив увечері на автовокзалі у Рівному, як бійці, які, придбавши квитки, не могли виїхати в Тернопіль, сідали в автобус, за кермом якого був учасник АТО, якого було важко поранено під час обороні донецького аеропорту Федір Місюра (на фото - у береті на залізниці, фотографія - з його персональної сторінки в Фейсбуці). Саме він зараз очолює управління інфраструктури Рівненської ОДА.

Журналісти зв'язалися з Федіром Місюрою телефоном. Він сказав, що особисто не хотів надавати цій події розголосу, щоб його вчиное не розцінили як піар. Журналісти все ж вмовили його коротко розповісти деталі.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ну ось склалася така ситуація і 20 сімей, батьки могли не побачити 1 вересня своїх дітей. Я зараз у відпустці, просто передзвонив до одного перевізника і попросив, щоб він завіз цих хлопців у Тернопіль. Він сказав, що готовий дати автобус, але не має водія. Я подумав: досвід водіння у мене є, можу їздити на чому завгодно, от я і взяв автобус і відвіз людей у Тернопіль. Зі мною був чоловік сестри, він теж учасник АТО, ми по дорозі змінювалися. До дев'яти тих хлопців, які спочатку не могли виїхати з Рівного, з полігону доїхало ще трохи бійців, там було 22 людини. Хлопці просто подякували. Я особливо не розповідав, хто я і що я, хлопці були змучені, вони заснули", - зазначив Федір Місюра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ветеран АТО Павло (позивний "Аскольд") за те, що заступився за журналістів в Обухові Київської області 3 травня, захищаючи їх від хуліганів, буде відданий під суд. Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Романа Синіцина в Facebook.

Варто нагадати, що український військовий, в минулому боєць АТО, Дмитро Майдан влаштував справжню катавасію в соціальних мережах, розділивши користувачів на два табори.

Нагадаємо, нелюди жорстоко познущалися над ветераном АТО.

Як повідомляв Знай.uа, Аваков пообіцяв звільнити Донбас, але чужими руками.

Знай.uа писав, київські лікарі кинули помирати героя АТО.