В Україні для водіїв почали діяти нові правила: тепер при продажу автомобіля власнику немає потреби знімати його з обліку: транспортний засіб відразу будуть перереєструватися на нового господаря.

Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів від 22 серпня 2018 року №637.

Так уряд вніс у Порядок державної реєстрації суттєві зміни, рівно як і в процес зняття автомобіля, автобуса або самохідної машини з обліку. Нововведення торкнулися і мотоциклів усіх типів, моделей і марок, і причепів, напівпричепів і т. д.

Крім іншого у разі, якщо автомобіль продає Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, до списку необхідних документів потрібно включити угоду купівлі-продажу, укладену в результаті аукціону або електронних торгів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Змінити оператора і зберегти номер

В Україні вже в наступному році почне діяти послуга перенесення номера (MNP): ви зможете легко змінити одного оператора на інший, при цьому залишаючи свої старі контакти. Операторам дали час до 1 лютого 2019 року. Вони повинні встигнути облаштувати локальні бази з номерами телефонів клієнтів, потім підключити їх до єдиної системи перенесення номерів.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Уляна Супрун розвінчала популярний міф про споживання алкоголю. Для підтвердження своєї точки зору чиновниця послалася на дослідження впливу алкоголю на здоров'я людини від вчених міжнародної колаборації Global Burden of Diseases.

Як повідомляв "Знай.uа" в Україні змінять систему нарахування та виплати пенсій.

"Знай.uа" писав про те, що студенти київський парк перетворили на звалище. Гори порожніх пляшок від алкогольних напоїв, безліч сміття та випалену галявину залишили після себе першокурсники Київського політеху.