В Україну летять тіла загиблих в Афганістані пілотів

В Афганістані розбився вертоліт Мі-8. На його борту було троє членів екіпажу (всі українці) і десять афганських військових. Вижити вдалося лише двом. За попередньою інформацією, це український бортінженер і один військовий. Вертоліт злетів, набрав 15 метрів і впав. Кілька годин густий їдкий дим накривав афганське містечко Мазарі-Шаріф.

У центрі Києва з'явиться вулиця Маккейна

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Буквально днями президент України Петро Порошенко запропонував Київській міській раді перейменувати вулицю Івана Кудрі у Печерському районі на честь сенатора США Джона Маккейна, який помер від раку мозку 25-го серпня. Про це повідомила представник президента в Раді Ірина Луценко.

В ЄС мають намір продовжити санкції проти Росії

Постійні представники 28 країн Євросоюзу висловилися на користь продовження індивідуальних санкцій щодо компаній і громадян Російської Федерації. Про це повідомляє джерело ТАСС.

Рішення ЄС було прийнято в рамках попереднього обговорення подальшої долі санкцій, адже їх термін закінчується вже 15 вересня.

В українських вишах з'явиться нова престижна спеціальність

"Укрзалізниця" готуватиме магістрів програми "Управління кризою та інженерними ризиками на транспорті". Проект готують в рамках програми Євросоюзу за напрямом "Розвиток потенціалу вищої освіти" Erasmus + KA2.

Підчистять сліди: за розслідування вбивства Захарченка візьметься ФСБ

У понеділок, 3 вересня, стало відомо, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації розслідуватиме вбивство ватажка так званої республіки "ДНР" Олександра Захарченка. Так, російські силовики вже направили в окупований путінськими бойовиками Донецьк своїх співробітників.

"Фахівці там вже працюють", - повідомив у росЗМІ керівник служби оперативної інформації та міжнародних зв'язків ФСБ РФ Сергій Беседа.