Ведучий журнал про фотографії Foam склав список з 20 кращих молодих фотографів з усього світу. Шорт-лист опублікований на сайті голландського видання.

Про це повідомляють ЗМІ.

У список потрапили Флоріан Амозер (Швейцарія), Хе Бо (Китай), Мейзі Казенс (Великобританія), Сільвен Кузині-Жак (Франція), брати жала і Жібріль Дюрімель (Франція), Софі Габріель (Австралія), Ерік Гіамфі (Гана), Томас Хаузер (Німеччина), Грегорі Едді Джонс (США), Стеліос Каллініку (Кіпр), Такаші Кавашима (Японія), Ліллі Люле (Німеччина), Джайя Пелупессі (Нідерланди), Деніел Ши (США), Сента Симонд (Швейцарія), Сальваторе Вітале (Італія), Кармен Уінант (США) і Чен Ци (Китай).

Також серед кращих фотографів виявилися українець Валентин Бо і росіянин Діма Комаров. Як заявили в журналі, в цьому році свої портфоліо на конкурс Foam Talent надіслали 1853 фотографа з 74 країн. Учасником міг стати будь-який автор молодше 35 років. Роботи фіналістів будуть опубліковані в 53-му номері видання, який вийде в грудні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У 2019 вони зможуть взяти участь в різних міжнародних виставках і конференціях, які пройдуть в Сан-Франциско, Нью-Йорку, Лондоні, Парижі та Франкфурті, а також отримають можливість потрапити в колекцію фонду Deutsche Börse Photography Foundation.

Разом з тим варто відзначити, що у віці 71 року помер фотожурналіст Associated Press, володар Пулітцерівської премії Алан Діас.

Варто відзначити, що визначну премію Алан Діас отримав за фото наляканого кубинського хлопчика та американского судового виконавця, який направив зброю на дитину.

Наразі вже відомо, що популярний знімок було зроблено у далекому 2000 році, коли шестирічнного хлопчика силоміць вивезли з Куби до США, де проживав у близьких родичів. Відомо, що на той момент відповідні служби повертали хлопчика назад на "острів свободи" до батька.

Через кілька годин після того Еліана Гонсалеса доставили на Кубу. Зараз йому 24 роки.

Також варто відзначити, що компанія Google запатентувала систему, що розпізнає особу по соціальним мережам.

Згідно з документами, що описує патент, будь-який користувач зможе у Зображення Google завантажити фотографію людини, а штучний інтелект знайде всі її профілі в соцмережах, навіть ті, які вона приховує, справжнє ім'я, домашню адресу, місце роботи і хобі. Експерти висловили думку, що система дозволить будь-якій людині влаштувати стеження і порушить волю людей.

Пошукова система буде враховувати не тільки фотографії і дані, але і шукати людину в профілях інших людей, у яких є потенційні спільні друзі або інтереси. Інженери Google вважають, що штучний інтелект зможе на 100% вірно визначити людину.

Українка увійшла до списку найкращих фотографів їжі у світі

Нагадаємо, в мережу злили фото Януковича зі справи Манафорта.

Як повідомляв "Знай.ua", американці вирішили зробити з загиблої "королеви соулу" Леніна.

Також "Знай.ua" писав, що у справі Манафорта сплив "таємний" українець, і це не Янукович.