Тіла ватажка "ДНР" Олександра Захарченка і його охоронця, які загинули 31 серпня в результаті вибуху в кафе "Сепар" у Донецьку, місія ОБСЄ не бачила.

Про це стало відомо зі звіту спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У звіті зазначено, що вибух стався менше ніж в 200 метрах від офісу ОБСЄ в Донецьку. В момент, коли на місце інциденту прибули спостерігачі, вони побачили, що район навколо ресторану огороджено.

За словами одного з командирів бойовиків, в результаті вибуху загинув Захарченко, ще один бойовик отримав важкі поранення. Крім того, їм повідомили, що ще дев'ять чоловік були поранені.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому медики Інституту невідкладної і відновної хірургії імені Гусака В. К. заявили, що до них було доставлено шість потерпілих від вибуху, але додаткову інформацію надати відмовилися.

3 вересня в морзі підтвердили наявність двох тіл - ватажка "ДНР" і його охоронця.

Нагадаємо, що напередодні в Донецьку відбулися похорони охоронця Олександра Захарченко В’ячеслава Доценко з позивним "Слов’ян", який разом з лідером бойовиків загинув в результаті вибуху в центрі Донецька.

Відповідне відео з'явилося в мережі. Захід відбувся на наступний день після похорону Захарченко. На кадрах видно, що похоронну процесію супроводжують десятки людей, у тому числі і бойовики. Також присутні люди в цивільному.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", найближче оточення вбитого екс-ватажка терористичної "ДНР" Олександра Захарченко поспішно залишає Донецьк і намагається виїхати з території фейкової республіки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що день вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченко в Донецьк приїжджала "спецура" з Росії. Про це розповіли місцеві жителі-патріоти. Їх слова передав на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мысягин.