Слідом за Європейським Союзом Україна може скасувати рішення про перехід на зимовий час.

Повідомляється, що Мінекономрозвитку має намір ініціювати обговорення цього питання в Кабінеті міністрів.

У міністерстві кажуть, що Україна взяла курс на євроінтеграцію, яка передбачає імплементацію законодавства ЄС. Це означає, що якщо європейські чиновники вирішать скасувати перехід на зимовий час, що офіційний Київ також піде на аналогічні заходи.

Крім того, у відомстві заявили, інформації про економічне обґрунтування щорічного переведення годинників в міністерстві немає.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Зазначимо, що в Україні з 1996 року діє прийнятий порядок обчислення часу: час другого годинного поясу (київський час) з переведенням щорічно годинникової стрілки в останню неділю березня о 3:00 на одну годину вперед і в останню неділю жовтня о 4 годині на одну годину назад.

Нагадаємо, що президент України та Верховна Рада одностайні в тому, що національною проблемою у сфері інтелектуальної власності є забезпечення захисту прав інтелектуальної власності".

Україна потребує системних змін в частині захисту прав інтелектуальної власності, щодо цього постійно висловлюють занепокоєння представники ЄС, США та інші потенційні інвестори.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українська делегація на чолі з нардепом Степаном Кубивым прибула на українсько-баварський економічний форум, щоб поглибити співпрацю з Німеччиною, адже вона є одним з головних торгових партнерів України в ЄС.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Кабмін ввів матеріальне заохочення. В Україні субсидиантам до кінця листопада видадуть "премії" на суму до 695 грн. Це заохочення для тих, хто витрачав менше норми.