Бойовики, чиї фотографії були опубліковані раніше, жодним чином не причетні до ліквідації ватажка терористів самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні також йдеться, що "МВС ДНР" дякує громадян за надану інформацію. "Причетність до інциденту осіб, на наданих фото, не підтверджена".

Наскільки відомо, раніше на сепаратистському ресурсі так званого "МВС ДНР" була розміщена інформація про розшук осіб, які перебували 31 серпня кафе "Сепар" і, можливо, володіють відомостями про деталі вибуху, в результаті якого загинув ватажок "ДНР" Захарченко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що одіозного ватажка "ДНР" Олександра Захарченко вбили вибуховим пристроєм, який було закладено не в люстру, а в вивіску над входом у кафе "Сепар", на якій був зображений Чебурашка в камуфляжі.

У повідомленні говориться, що безоболонковий вибуховий пристрій було встановлено не всередині будівлі, а зовні – над вивіскою.

Швидше за все, зловмисники мали багато часу для монтажу складного спрямованого безоболонкового вибухового пристрою, знали коли і де з'явиться Захарченко і привели заряд в дію в режимі реального часу.

"Українські спецслужби, внутрішні розборки або замовлення з боку "бізнес-конкурентів" – всі версії про замовників зводяться до простого факту участі в замаху людини (або людей) з найближчого оточення глави самопроголошеної "республіки".

Крім того наразі вже відомо, що у понеділок, 3 вересня, стало відомо, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації буде розслідувати вбивство ватажка так званої республіки "ДНР" Олександра Захарченка.

Так, російські силовики вже направили в окупований путінськими бойовиками Донецьк своїх співробітників.

"Фахівці там вже працюють", - повідомив у РосЗМІ керівник служби оперативної інформації та міжнародних зв'язків ФСБ РФ Сергій Бесіда.

Крім того російські ЗМІ масово намагаються розповсюдити версію причетності невловимої української ДГР, яка і ліквідувала екс-ватажка бойовиків.

"Причетність, звичайно, українських спецслужб до цього… ми думаємо, що це безперечно так", - упевнений він.

Ліквідація Захарченко і "красуні" для верхівки "ДНР"

Нагадаємо, Захарченко і Прилепін показали, як "врятували" Донецьк.

Як повідомляв "Знай.ua", ватажка "ДНР" Олександра Захарченка могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші і розширену сферу впливу, якої він хизувався.

Також "Знай.ua" писав, що труну з тілом ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, який помер у результаті вибуху в центрі Донецька, відкрили на цвинтарі під час похорону.