2 вересня труну з тілом ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, який помер в результаті вибуху в центрі Донецька, відкрили на кладовищі під час похорону.

У мережі також була опублікована відповідна фотографія, яку зробив кореспондент "Комсомольської правди" Олександр Коц.

Повідомляється, що труну відкрили для того, щоб близькі могли попрощатися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До слова, зустрічі лідерів у "нормандському форматі" неможливі найближчим часом через загибель ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров журналістам. Керівник російського МЗС назвав цю подію провокацією. Відповідне відео оприлюднено на YouTube-каналі Life.

"Провокації України спрямовані на зрив виконання Мінських домовленостей. Вони правда й так не виконуються київською владою. У нинішній ситуації неможливо розмовляти про найближчу зустріч в "нормандському форматі", як цього бажають наші європейські партнери", - сказав лідер російського зовнішньополітичного відомства.

Лавров назвав вбивство Захарченка "серйозною ситуацією, яку потрібно проаналізувати". Він додав, що в Росії цим вже займаються.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко обговорив з делегацією Конгресу США міжнародні зусилля для деокупації Криму і Донбасу, а також загрози проекту "Північний потік-2".

Як повідомляв Znaj.ua, лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко можливо не загинув під час вибуху 31 серпня кафе "Сепар" в Донецьку.

Також Znaj.ua писав про те, що Медведчук вважає, що Україна несе відповідальність за проблеми в переговорах по звільненню Сенцова.