Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко звернулася до Служби безпеки України (СБУ) з проханням розібратися з візитом депутата Верховної Ради від "Опозиційного блоку" Євгена Балицького в окупований Росією Крим.


З відповідним зверненням вона виступила з трибуни Верховної Ради, підкресливши, що це офіційний депутатський запит.
"Я хочу звернутися в Службу безпеки України: може, він з "гоблінами" там теж спілкувався. Треба дізнатися контакти цієї людини, яка нібито представляє український парламент, з ким він там був", - зазначила Геращенко.
Вона нагадала, що на телеканалі NewsOne Балицький хвалився тим, як відпочивав на окупованому півострові і спілкувався там з людьми.


За словами першого віце-спікера, депутат у своєму виступі назвав анексію Криму Росією справедливою, а Революцію гідності - переворотом.
Ця заява тут же підхопила російська пропаганда. Провідні прокремлівські видання видали його з стверджують заголовками.

При цьому у російських користувачів ці публікації викликали обурення. "Не завадило б ще народ Росії спитати, чи хочемо ми їх всіх забирати?" - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що у місті Армянську в аннексированном Криму, який постраждав від так званої химатаки, дерева масово скинули листя.
При цьому помічена ще одна деталь: в'янення природи більше помітно на відкритих ділянках, оточених з усіх боків житловими будинками дворах зелені побільше.
Самі городяни пов'язують таку виборчу "розмальовку" з токсичними вітрами, випарами із заводу "Кримський титан". Вони ходять виключно в масках.
При цьому вони скаржаться на окупантів: "Це при Україні можна було підняти кіпіш, перекрити дорогу, а зараз це, самі розумієте, не дозволено. Поліція моментально приїде і скрутить".
Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що збройні окупанти відкрили сафарі на туристів у Криму.
ТакожЗнай.иа" писав, про обнімашки, поцілунки, еротичні підкати і засмаглі обличчя у Верховній Раді.