Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба звернувся до батьків із закликом не поширювати інформацію про своїх дітей у соціальних мережах.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Мені приємно бачити щасливі фото дітей, якими діляться батьки в соцмережах. Однак хочу підкреслити небезпеку такого, здавалося б, "невинного" захоплення. Часто батьки власноруч допомагають зловмисникам. На жаль, не всі люди світу бажають добра нашим дітям", - підкреслив він.

До уваги батьків, які дуже хочуть поділитися фото зі своїми дітьми! Мені приємно бачити щасливі фото дітей, якими...

Posted by Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба on Thursday, 6 September 2018

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кулеба закликав не фотографуватися з дітьми біля школи, де видно її назву, позначати місцезнаходження, вказувати прізвище та ім'я дітей, щоб не наражати їх на небезпеку.

"Цю інформацію можуть використовувати зловмисники і нашкодити вашій дитині", - пояснив дитячий омбудсмен.

мама з дитиною
мама з дитиною

Раніше повідомлялося, що вчені протягом 12 років проводили дослідження. У ньому взяли участь півмільярда жінок. В ході вивчення статистики, фахівці прийшли до висновку про те, що кращим місяцем в році для зачаття є грудень.

За словами експертів, саме у вересні народжуються здорові і міцні діти. Місяць зачаття відіграє найважливішу роль у подальшій долі людини. Від цього залежить її працездатність, схильність до різного роду хвороб, депресій та інших факторів.

За словами вчених, кращим місяцем для зачаття є грудень, оскільки жінки за літо отримали достатню кількість сонячного світла. У цьому разі під час вагітності жінкам вистачає вітаміну D і проблем зі здоров'ям у їх малюків на порядок менше, ніж у дітей, що народились в інші місяці року.

За словами лікарів, люди часто недооцінюють важливість періоду зачаття, хоча від нього залежить подальша доля людини. Адже якщо дитина народжується здоровою, це позитивно позначається на всьому її житті.

Нагадаємо, пішла піна ротом: у санаторії при загадкових обставинах помер дитина.

Як повідомляв портал Знай.ua, розсіяна і цікава: 5 ознак того, що ваша дитина геній.

Також портал Знай.ua писав, дитина з двома обличчями довела батьків до істерики.