Сьогодні, 6 вересня, в окупованій Ялті через негоду стався серйозний потоп. Відповідні фото опублікував в Twitter КРИМський бандерівець.

Блогер також додав з іронією: "Крим. Ялта пішла під воду.

Пам'ятаю, як вата раділа затопленню Києва. Подивіться на підземні переходи. Сподіваюся, що водичка не ​​кислотна".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У мережі користувачі також вирішили поділитися реакцією: "Косорука і лінива вата не чистила дощові каналізації все літо, що кляті бандери робили регулярно, ось і результат. А воду не треба відкачувати - буде запас питної на зиму... А говорили Україна воду не дає, набирайте нам не шкода, в Армянськ пару відер завезіть в кисловідстійник, ванни можете набрати. Взагалі ще кислота в грунт піде від Титана, коротше запрошуємо на кислотні пустки 2к19 ".

Нагадаємо, херсонці все частіше скаржаться на перебої в роботі громадського транспорту. Через це городяни не можуть дістатися вчасно на роботу, а діти-до школи.

Як повідомляв Znaj.ua, у четвер, 6 вересня, близько 15:30 у столичному бізнес-центрі "Парус" відбулося загоряння. Про це повідомляє "Прямий".

Також Znaj.ua писав про прогноз погоди від народного синоптика Наталки Діденко на п'ятницю 7 вересня.