У центрі Харкова чоловік розбив монтажкою скло у червоному кабріолеті на єврономерах. Про це повідомив блогер Віталій Бойченко в Facebook. За словами блогера, 19-річна дівчина на червоному кабріолеті в'їхала в автомобіль Jaguar 2018 року випуску.

"І все б нічого, якби не приїхав чоловік власниці "Ягуара" і не потрощив усі шибки в кабріолеті", — говорить Бойченко. — "Дівчина в істериці, в паніці". Харків'янин записав відео, на якому показав наслідки інциденту на вулиці Університетській.

У результаті конфлікт закінчився примиренням. Власниця Jaguar погодилася відшкодувати збиток: відремонтувати автомобіль за 13 500 гривень і виплатити 10 000 гривень в якості моральної компенсації.
"Дівчина почала просто хамити", — розповіла на відео водій "Ягуара". — "А чоловік нервовий, я не заперечую".

Нагадаємо, що в ніч на 2 вересня у Рівному підпалили автомобіль Mersedes-Benz S350. Він належав депутату місцевої міськради Святославу Стельмащуку. Інцидент стався близько першої години ночі 2 вересня. Дану інформацію повідомив сам власник авто у своєму Facebook, а також підтвердили в поліції.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пожежу ліквідували рятувальники, які запобігли вибуху в машині, перекривши газовий балон і знявши клеми з акумулятора. Вогонь пошкодив моторний відсік, лобове скло та передню частину автомобіля.

Раніше також повідомлялося, що у ДТП на Рівненщині зіткнулися чотири машини, багато постраждалих. Чотири транспортні засоби зіткнулися біля міста Здолбунів, що в Рівненській області, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів".

Три людини отримали травми в результаті аварії, що сталася 29 серпня на вулиці Коперника у Здолбунові (Рівненська область). Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали чотири автомобілі. Вантажівка "Мерседес" з причепом, "Фольксваген Т4", "Опель Інсінья" і "Рено Мастер".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що головний кандидат на пост тренера Динамо розбився в ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що під Черніговом позашляховик потрапив у смертельну ДТП.