В четвер, 6 вересня, в окупованій Ялті, в Криму, пройшла сильна злива, через що деякі вулиці міста були практично повністю затоплені. Також опинилися затоплені підземні переходи, місто частково знеструмлено.

Про це свідчать відео, які публікуються в соціальних мережах очевидцями. На них можна побачити потужні потоки води, що мчать вулицями міста.
Так на вулиці Ялти дівчину буквально змило потоком зливи.

На кадрах видно, як могутня хвиля мчить по вулиці води змиває жінку і забирає геть. Чоловікам — очевидцям події вдається наздогнати її і врятувати. При цьому рятувальники самі ледве втрималися на ногах.

Дісталося і автору відео, який не вимкнув телефон і не кинувся на підмогу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Одні знімають, інші рятують", — зазначила одна з користувачок мережі.

У групах соцмереж місцеві жителі підтвердили, що через зливи стояло все місто, і до роботи довелося добиратися майже дві години.

Деякі пригадали міським службам постійну неготовність до форс-мажору. Інші нарікали, що в цивілізованих країнах оголошують режим НС і не рекомендують нікуди виходити.

Також, затопило підземний перехід на площі Маршака біля колишнього кінотеатру "Спартак".

Підземний перехід на зупинці "Спартак" – єдине безпечне місце для переходу через площу. Сильна злива протягом двох годин заповнила тунель переходу водою під саму стелю. Через годину після затоплення на місце прибули співробітники Управління МНС в Криму і почали відкачувати воду. Причини затоплення переходу з'ясовуються, точної версії у міській адміністрації поки немає.

Нагадаємо, у місті Ялта 6 вересня пройшла сильна злива. В результаті розгулу страшної стихії частина міста опинилася під водою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в мережі користувачі вирішили поділитися знімками жахливого потопу в Ялті.

Також "Знай.uа" писав, контрольно-пропускні пункти на адміністративному кордоні з анексованим Кримом "Каланчак" і "Чаплинка" припиняють свою роботу через екологічну ситуацію.