Правоохоронці виявили склад ракет типу "земля-повітря" і противоградных ракетних комплексів в одному з гаражів в Одесі.

Про це повідомляє у Facebook начальник головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін.

За його словами, 6 вересня поліція разом з СБУ та прокуратурою під час проведення операції "Зброя" знайшли 18 бойових ракет.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Арсенал складався з реактивних твердопаливних ракет типу "земля-повітря", а також противоградних ракетних комплексів типу "Алазань-2М" і "Кристал 1,2,3".

Ми раніше писали про те, що в результаті перевірки всіх пасажирів нью-йоркського рейсу Emirates 10 осіб забрали в лікарню.Про це повідомляє ABC News.

Повідомляється, що інших пасажирів відпустили. При цьому їх змусили залишити контактні дані на той випадок, якщо у когось зміниться стан або у лікарів з'являться питання.

Експерти попередньо встановили причину інциденту. Зокрема, на борту літака перебували декілька осіб з Мекки, де зараз вирує важка епідемія.

Також ми писали про те, що терористи "ДНР" похвалилися випробуваннями нового осколково-фугасно-запального снаряда для своєї реактивної системи залпового вогню "Чебурашка". Як додав проросійський портал "LIFE": "Тестуючи його, окупанти оцінювали щільність ураження цілей осколками в районі вибуху".

Злочинці бандформування заявили, що зазначений снаряд призначений для знищення піхоти і легкоброньованої техніки. За їх словами, дальність стрільби його нібито перевищує 9 кілометрів.

Нагадаємо, Путінські щури протестували нову зброю на Донбасі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", режим сирійського диктатора Башара Асада, підтримуваний Росією, готує масштабний наступ на Ідліб. Про це повідомляють Західні ЗМІ. Відомо, що саме це місто – останній великий опорний пункт опозиції.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що офіційний представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова вибухнула бурхливою тирадою на адресу Сполучених Штатів.