Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair в 2019 році розширить мережу польотів з Польщі в Україну. Зокрема, нові рейси з'являться з Варшави, Вроцлава, Гданська, Кракова, Познані і Бидгощі.

авіа


Про це йдеться у повідомленні прес-служба авіаперевізника.


Зокрема, у 2019 році слід очікувати запуску рейсів до Києва з Варшави (Модлін), Бидгоща, Гданська, Кракова, Познані та Вроцлава. Також з Кракова і Варшави (Модлін) можна буде полетіти в український Львів.

літак

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Усього компанія запустить 17 нових рейсів з Польщі у наступному році. До того ж буде розширено і флот: по одному новому літаку буде базуватися у Варшаві та Кракові.
Варто додати, що на маршрутах з Гданська, Варшави та Вроцлава до Києва, а також з Вроцлава до Львова оперує в даний момент угорська лоукост-перевізник Wizz Air.

авіа

Раніше повідомлялося, що Ryanair - найбільший європейський лоукостер - 3 вересня запустив новий рейс з Києва до Берліна (Шенефельд).
23 березня стало відомо, що авіаперевізник Ryanair має намір в жовтні 2018 роки запустити рейси по 10 напрямам з Києва і по п'яти з Львова: з Києва до Барселони (чотири рейси на тиждень), Братиславу і Вроцлав (по три), Варшави (чотири), Краків (три), Познань і Гданськ (по два), Вільнюс і Стокгольм (по три), Лондон (п'ять); зі Львова до Кракова (три), Варшави (три), Дюссельдорф (три), Меммінген (два) і Лондон (три).


Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що в 2018 році через аеропорт Бориспіль почнуть літати два нових авіаперевізника.

авіа


Про це зазначив в повідомленні гендиректор повітряної гавані Павло Рябікін, зазначає Економічна правда.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 3 вересня, ірландський лоукостер Ryanair виконав перший регулярний рейс в Україну. Ним став маршрут Берлін-Київ.
Літак компанії вилетів з аеропорту Берлін-Шенефельд і приземлився в Борисполі в 14:23 3 вересня.

авіа


Також Знай.ua писав про те, що приблизно 100 пасажирів літака авіакомпанії Tunisair були евакуйовані в неділю вранці в міжнародному аеропорту імені Вацлава Гавела.