Нещодавно стало відомо про те, що в 2018 році через аеропорт Бориспіль почнуть літати два нових авіаперевізника.

Про це зазначив в повідомленні гендиректор повітряної гавані Павло Рябікін, зазначає Економічна правда.

Рябкін додав:

Ми очікуємо ще дві нових авіакомпанії. Коли вони полетять, ми проінформуємо окремо

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того, Рябікін повідомив, що Ryanair став восьмим перевізником, який зайшов в аеропорт з початку 2018 року.

В свою чергу, Міністерство інфраструктури України веде переговори з великими авіакомпаніями про створення в країні їх “дочок”.

До слова, у понеділок, 3 вересня, ірландський лоукостер Ryanair виконав перший регулярний рейс в Україну. Ним став маршрут Берлін-Київ.

Літак компанії вилетів з аеропорту Берлін-Шенефельд і приземлився в Борисполі в 14:23 3 вересня. У зворотному напрямку виліт здійснився в 14:55.

Маршрут Берлін-Київ став першим для ірландської авіакомпанії в Україні. Рейси здійснюватимуться 4 рази на тиждень. Літак Ryanair буде літати по понеділках, середах, п'ятницях і неділях.

Вартість перельоту в одну сторону починається від 17,53 євро (початок лютого).

Повністю свою діяльність Ryanair розгорне в Україні до кінця жовтня. В цей час лоукостер планує запустити рейси в 11 міст Європи.

Раніше в прес-службі аеропорту "Бориспіль" анонсували перший рейс ірландського найбільшого бюджетного авіаперевізника.

3 вересня 2018 року в аеропорту "Бориспіль" відбудеться запуск першого рейсу авіакомпанії Ryanair Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд

- анонсували в прес-службі.
За маршрутом авіакомпанія буде здійснювати чотири рейси на тиждень.

З урахуванням рейсу до польського Бидгоща Ryanair пропонує польоти з Києва до шести міст Польщі і по одному напрямку до Німеччини, Іспанії, Литви, Словаччини, Великобританії та Швеції, а також два напрямки зі Львова до Німеччини і Польщі і один - у Великобританії.

З повним переліком рейсів Ryanair з України можна ознайомитися на офіційному сайті.

Нагадаємо, з понеділка, 3 вересня, один з виходів столичної станції метро "Тараса Шевченка" закривають на вхід і вихід.

Як повідомляв Znaj.ua, з 1 вересня невідкладна медична допомога почала працювати в новому форматі. З цього дня бригади "невідкладної допомоги" підпорядковуються Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Про це повідомляє директор департаменту охорони здоров'я Валентина Гінзбург.

Також Znaj.ua писав про те, що керівництво скандального будівництва в м. Вишневе припинило незаконну забудову, боротьбу з якою громадськість вела більше 3 років, і вирішило збільшити паркову зону на 3 га і виділити на її облаштування 500 тис дол. Про це повідомив глава Соціалістичної партії України Ілля Кива під час прес-конференції «Парку в м.Вишневе бути! Скандальне будівництво згортається!», яка відбулася в офісі СПУ 3 вересня, передає прес-служба СПУ на офіційному сайті.