Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Підвищення мінімалки: українців спантеличили цифрами

У Кабміні планують з 1 січня 2019 року підвищити мінімальну заробітну плату до 4170 гривень. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки до Вінницької області, передають ЗМІ.

Хіматака в Криму
Хіматака в Криму

Хімічний викид в Криму: окупанти загрожують другою хвилею катастрофи

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

З'явилася інформація про те, що викид хімічних речовин на півночі анексованого Росією Криму, який спричинив екологічну катастрофу, може повторитися, якщо до регіону повернеться спека. Про це стало відомо з повідомлення голови Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова на засіданні оперативного штабу, передає ТАСС з посиланням на ЗМІ півострова.

поліція
поліція

Як у тому серіалі: під Києвом хіміки-аматори виготовляли амфетамін

В місті Бориспіль Київської області два раніше судимі хіміки-наркоторговці створили лабораторію з виготовлення синтетичного наркотику амфетаміну. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Київській області.

Борис Джонсон

Зрада зробила відомого політика бездомним

Нещодавно мережу сколихнула новина про те, що колишнього голову британського МЗС і екс-мера Лондона вигнала з дому дружина за зраду. Про проблеми в родині політика дізналися ЗМІ. Зараз Джонсон і Марина Вілер не живуть разом, тому що чоловік нібито зустрічається з іншою жінкою.

лікарня
лікарня

Вбила мільйони: в Україні зафіксували страшну хворобу, люди в паніці

Днями у Запоріжжі медики зареєстрували смертельний випадок внаслідок страшного інфекційного захворювання – лептоспірозу. Про це повідомили в Запорізькому обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України. За даними медиків, чоловік помер після зараження лептоспірозом ускладнень, зумовлених захворюванням.

Лікарі нагадали, що ця хвороба характеризується ураженням капілярів, печінки, нирок і м'язів, а також явищами інтоксикації, а також супроводжується постійною лихоманкою.