З'явилося нове відео з місця зіткнення плавучого крана з опорою автодорожньої частини моста через Кримський міст, зняте автолюбителем на відеореєстратор автомобіля.

Про це повідомляють ЗМІ.

На кадрах видно, як на місці працюють фахівці експлуатаційної служби моста, а над бар'єрним огородженням нависає стріла судна.

В результаті зіткнення з мостом вранці 8 вересня плавучий кран пошкодив бар'єрну огорожу і щоглу освітлення автодорожньої частини транспортного переходу. За даними прес-служби оператора моста - російського управління доріг "Тамань", зіткнення сталося, оскільки плавкран зірвало з якоря.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рух транспорту було відновлено в другій половині дня. Але на трасі автомобільного переходу зберігається обмеження руху швидкості транспорту до 40 км/год через штормовий вітер, повідомили в інфоцентрі "Кримський міст".

Пошкоджені елементи моста відновлять після нормалізації погоди в Керченській протоці, відзначили в інфоцентрі.

Разом з тим варто відзначити, що мережу сколихнула нечувана новина, про яку стало відомо завдяки повідомленню блогера Ельдара Алієва.

За його словами, в самому центрі окупованого Криму хлопець співав пісню "Океана Ельзи" - просто мені так хочеться, жити там де й ти.

До слова, жителі кримського міста Армянська, де сталася хімічна катастрофа, на своїх сторінках у соцмережах поміщають фотографії, які були зроблені в межах міста.

У своєму профілі в Твіттері відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим виклав кілька фото, де помітно, що небо над Армянськом набуло страшний відтінок. Це сталося після химвикидів на заводі Кримський Титан.

"Захід сонця в Армянську на даний момент всіх кольорів таблиці Менделєєва. Мені одному здається, що небо неприродно темно-жовтого кольору", - пише блогер.

На знімках можна помітити, що протягом усього дня небо окрашивалось у всі можливі кольори, причому вони були вкрай неприродні. На одному зі знімків небо стало зеленим, на іншому яскраво-малиновим, а на третьому – жовтим. Користувачі мережі активно залишають коментарі по темі.

Кримський міст збудовано на болоті, яке його поглинає – Казарін

Нагадаємо, МЗС України зробив різку заяву через хіматаку у Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", кримчани налякані кривавим заходом після хіматаки.

Також "Знай.ua" писав, що на небезпеку "Титану" усі наплювали, робота кипить.